Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Mon Mar 04, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
ben sen   See hint
2. njё, dy, tre
, iki, üç   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
Çocuk kakao elma suyu seviyor.   See hint
4. Enёt janë të palara.
Mutfak takımı ,   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Havalimanına gitmek ,   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
Domuz sever misin?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
Otobüs durağı ,   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
nerede?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Yanına güneş al.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
Bir matkap tornavidaya ihtiyacım var.   See hint