Shqip » Turqisht   Numra rreshtorё


61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

61 [altmış bir]

Sıralama sayıları

61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

61 [altmış bir]

Sıralama sayıları

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipTürkçe
Muaji i parё ёshtё janari. Il- a- O------.
Muaji i dytё ёshtё shkurti. Ik---- a- Ş-------.
Muaji i tretё ёshtё marsi. Üç---- a- M------.
   
Muaji i katёrt ёshtё prilli. Dö------ a- N-------.
Muaji i pestё ёshtё mai. Be----- a- M-------.
Muaji i gjashtё ёshtё qershori. Al----- a- H---------.
   
Gjashtё muaj janё njё gjysmё viti. Al-- a- y---- y-----.
janar, shkurt, mars, Oc--- Ş----- M---,
prill, maj dhe qershor. Ni---- M---- v- H------.
   
Muaji i shtatё ёshtё korriku. Ye----- a- T--------.
Muaji i tetё ёshtё gushti. Se------- a- A---------.
Muaji i nёntё ёshtё shtatori. Do------- a- E-------.
   
Muaji i dhjetё ёshtё tetori. On---- a- E------.
Muaji i njёmbёdhjetё ёshtё nёntori. On------- a- K-------.
Muaji i dymbёdhjetё ёshtё dhjetori. On------ a- A--------.
   
Dymbёdhjetё muaj janё njё vit. On--- a- b-- y-----.
korrik, gusht, shtator, Te----- A------- E----,
tetor, nёntor dhe dhjetor. Ek--- K---- v- A-----.