Тест 1Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Tue Jun 18, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. jас и ти
እና አንተ/ቺ   See hint
2. еден, два, три
ሁለት ፤ሶስት   See hint
3. Детето сака какао и сок од јаболко.
ልጁ ኮካ እና የፖም ይወዳል።   See hint
4. Садовите се извалкани.
መመገቢያ እቃው ቆሻሻ   See hint
5. Би сакал / сакала кон аеродромот.
አየር ማረፊያ መሄድ እፈልጋለው።   See hint
6. Сакаш ли свинско месо?
ስጋ ትወዳለህ/ ጃለሽ?   See hint
7. Каде е автобуската станица?
ፌርማታው የት ነው?   See hint
8. Каде е замокот?
የት ነው?   See hint
9. Земи крема за сончање со себе.
መከላከያ ክሬም ይዘህ/ሽ ና/ነይ።   See hint
10. Ми треба една дупчалка и еден штрафцигер.
መብሻ እና ብሎን እፈልጋለው።   See hint