Тест 1Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Sat Feb 24, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. jас и ти
私と   See hint
2. еден, два, три
いち に   See hint
3. Детето сака какао и сок од јаболко.
ココアと りんごジュースが 好きです   See hint
4. Садовите се извалкани.
汚れて います   See hint
5. Би сакал / сакала кон аеродромот.
行きたいの です が   See hint
6. Сакаш ли свинско месо?
好き です か   See hint
7. Каде е автобуската станица?
どこ です か   See hint
8. Каде е замокот?
どこ です か   See hint
9. Земи крема за сончање со себе.
持って いきなさい   See hint
10. Ми треба една дупчалка и еден штрафцигер.
ねじ回しが 要ります   See hint