Тест 1Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Thu Jun 13, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. jас и ти
저와   See hint
2. еден, два, три
, 둘, 셋   See hint
3. Детето сака какао и сок од јаболко.
아이가 코코아와 사과주스를 ,   See hint
4. Садовите се извалкани.
그릇들이 ,   See hint
5. Би сакал / сакала кон аеродромот.
공항에 가고 ,   See hint
6. Сакаш ли свинско месо?
좋아해요?   See hint
7. Каде е автобуската станица?
버스 정류장이 ,   See hint
8. Каде е замокот?
성이 ,   See hint
9. Земи крема за сончање со себе.
로션을 가져 가세요.   See hint
10. Ми треба една дупчалка и еден штрафцигер.
저는 드릴과 드라이버가 ,   See hint