Тест 1Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Sun Jun 23, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. jас и ти
मी तू   See hint
2. еден, два, три
, दोन, तीन   See hint
3. Детето сака какао и сок од јаболко.
बाळाला कोको सफरचंदाचा रस आवडतो.   See hint
4. Садовите се извалкани.
घाण झाली आहेत.   See hint
5. Би сакал / сакала кон аеродромот.
विमानतळावर जायचे आहे.   See hint
6. Сакаш ли свинско месо?
तुला डुकराचे आवडते का?   See hint
7. Каде е автобуската станица?
थांबा कुठे आहे?   See hint
8. Каде е замокот?
कुठे आहे?   See hint
9. Земи крема за сончање со себе.
बरोबर सनस्क्रीन लोशन ,   See hint
10. Ми треба една дупчалка и еден штрафцигер.
मला एक ड्रिल आणि स्क्रू पाहिजे.   See hint