Тест 1Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Sat Jul 13, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. еден
2. jас и ти
‫אני / ה‬   See hint
3. еден, два, три
‫אחת, , שלוש‬   See hint
4. Детето сака какао и сок од јаболко.
אוהב שוקו ומיץ תפוחים.‬   See hint
5. Садовите се извалкани.
מלוכלכים.‬   See hint
6. Би сакал / сакала кон аеродромот.
‫אני / ה להגיע לשדה התעופה.‬   See hint
7. Сакаш ли свинско месо?
‫את / אוהב / ת בשר חזיר?‬   See hint
8. Каде е автобуската станица?
‫היכן נמצאת תחנת ,   See hint
9. Каде е замокот?
‫היכן ,   See hint
10. Земи крема за сончање со себе.
‫קח / קרם שיזוף.‬   See hint