Тест 1Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Thu Jun 13, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. jас и ти
I you   See hint
2. еден, два, три
one, , three   See hint
3. Детето сака какао и сок од јаболко.
The child cocoa and apple juice.   See hint
4. Садовите се извалкани.
The are dirty.   See hint
5. Би сакал / сакала кон аеродромот.
would like to go to the airport.   See hint
6. Сакаш ли свинско месо?
Do like pork?   See hint
7. Каде е автобуската станица?
is the bus stop?   See hint
8. Каде е замокот?
Where is castle?   See hint
9. Земи крема за сончање со себе.
Take some lotion with you.   See hint
10. Ми треба една дупчалка и еден штрафцигер.
need a drill and a screwdriver.   See hint