Тест 1Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Sun Jun 23, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. jас и ти
ನಾನು ನೀನು   See hint
2. еден, два, три
ಒಂದು, ಎರಡು, ,   See hint
3. Детето сака какао и сок од јаболко.
ಮಗು ಕೋಕೋ ಮತ್ತು ಸೇಬಿನ ಇಷ್ಟ ಪಡುತ್ತದೆ.   See hint
4. Садовите се извалкани.
ಪಾತ್ರೆಗಳು ,   See hint
5. Би сакал / сакала кон аеродромот.
ನಾನು ವಿಮಾನ ಹೋಗಬೇಕು.   See hint
6. Сакаш ли свинско месо?
ನಿನಗೆ ಇಷ್ಟವೆ?   See hint
7. Каде е автобуската станица?
ಇಲ್ಲಿ ಬಸ್ ಎಲ್ಲಿದೆ?   See hint
8. Каде е замокот?
ಇಲ್ಲಿ ಎಲ್ಲಿದೆ?   See hint
9. Земи крема за сончање со себе.
ಸನ್ ಟ್ಯಾನ್ ಲೇಪವನ್ನು ಹೋಗು.   See hint
10. Ми треба една дупчалка и еден штрафцигер.
ನನಗೆ ಒಂದು ಡ್ರಿಲ್ ಹಾಗೂ ಬೇಕು.   See hint