Тест 1Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Fri May 24, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. jас и ти
én te   See hint
2. еден, два, три
egy, kettő,   See hint
3. Детето сака какао и сок од јаболко.
gyermek szereti a kakaót és az almalevet.   See hint
4. Садовите се извалкани.
Az edények ,   See hint
5. Би сакал / сакала кон аеродромот.
A repülőtérre menni.   See hint
6. Сакаш ли свинско месо?
a disznóhúst?   See hint
7. Каде е автобуската станица?
van a buszmegálló?   See hint
8. Каде е замокот?
van a kastély?   See hint
9. Земи крема за сончање со себе.
napkrémet magaddal.   See hint
10. Ми треба една дупчалка и еден штрафцигер.
van egy fúróra és egy csavarhúzóra.   See hint