Тест 1Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Sun Jun 23, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. jас и ти
ผมและ / ดิฉันและ คุณ♀   See hint
2. еден, два, три
หนึ่ง สาม   See hint
3. Детето сака какао и сок од јаболко.
4. Садовите се извалкани.
5. Би сакал / сакала кон аеродромот.
ผม / ต้องการไปที่สนามบิน   See hint
6. Сакаш ли свинско месо?
คุณ ครับ / คะ?   See hint
7. Каде е автобуската станица?
ป้ายรถโดยสารอยู่ที่ไหน / คะ?   See hint
8. Каде е замокот?
9. Земи крема за сончање со себе.
10. Ми треба една дупчалка и еден штрафцигер.
ผม / ต้องการสว่านและไขควง   See hint