Тест 1Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Sun Jun 23, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. jас и ти
я ти   See hint
2. еден, два, три
один, два,   See hint
3. Детето сака какао и сок од јаболко.
Дитина какао і яблучний сік.   See hint
4. Садовите се извалкани.
Посуд ,   See hint
5. Би сакал / сакала кон аеродромот.
Я би / хотіла б до аеропорту.   See hint
6. Сакаш ли свинско месо?
любиш свинину?   See hint
7. Каде е автобуската станица?
автобусна зупинка?   See hint
8. Каде е замокот?
знаходиться замок?   See hint
9. Земи крема за сончање со себе.
крем від сонця.   See hint
10. Ми треба една дупчалка и еден штрафцигер.
потрібні дриль і викрутка.   See hint