Тест 1Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Mon Jul 15, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. еден
2. jас и ти
მე შენ   See hint
3. еден, два, три
, ორი, სამი   See hint
4. Детето сака какао и сок од јаболко.
უყვარს კაკაო და ვაშლის წვენი.   See hint
5. Садовите се извалкани.
ჭუჭყიანია.   See hint
6. Би сакал / сакала кон аеродромот.
აეროპორტში ,   See hint
7. Сакаш ли свинско месо?
გიყვარს ღორის ,   See hint
8. Каде е автобуската станица?
არის ავტობუსის გაჩერება?   See hint
9. Каде е замокот?
სად არის ,   See hint
10. Земи крема за сончање со себе.
კრემი წამოიღე.   See hint