Тест 1Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Mon Jul 15, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. еден
2. jас и ти
jaz ti   See hint
3. еден, два, три
ena, , tri   See hint
4. Детето сака какао и сок од јаболко.
Otroci imajo kakav in jabolčni sok.   See hint
5. Садовите се извалкани.
Posoda umazana.   See hint
6. Би сакал / сакала кон аеродромот.
Rad šel / Rada šla na letališče.   See hint
7. Сакаш ли свинско месо?
Bi svinjino?   See hint
8. Каде е автобуската станица?
Kje avtobusna postaja?   See hint
9. Каде е замокот?
Kje grad?   See hint
10. Земи крема за сончање со себе.
Vzemi s kremo za sončenje.   See hint