Тест 1Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Tue Jun 18, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. jас и ти
ਅਤੇ ਤੂੰ   See hint
2. еден, два, три
3. Детето сака какао и сок од јаболко.
ਬੱਚੇ ਨੂੰ ਅਤੇ ਸੇਬ ਦਾ ਰਸ ਚੰਗਾ ਲੱਗਦਾ ਹੈ।   See hint
4. Садовите се извалкани.
ਦੇ ਬਰਤਨ ਗੰਦੇ ਹਨ।   See hint
5. Би сакал / сакала кон аеродромот.
ਮੈਂ ਅੱਡੇ ਜਾਣਾ ਚਾਹੁੰਦਾ / ਚਾਹੁੰਦੀ ਹਾਂ।   See hint
6. Сакаш ли свинско месо?
ਕੀ ਸੂਰ ਦਾ ਮਾਸ ਚੰਗਾ ਲੱਗਦਾ ਹੈ?   See hint
7. Каде е автобуската станица?
ਬੱਸ ਕਿਥੇ ਹੈ?   See hint
8. Каде е замокот?
ਮਹਿਲ ਕਿੱਥੇ ,   See hint
9. Земи крема за сончање со себе.
ਆਪਣੇ ਨਾਲ ਸਨਸਕਰੀਨ ਲੈ ਜਾਓ।   See hint
10. Ми треба една дупчалка и еден штрафцигер.
ਮੈਨੂੰ ਡ੍ਰਿੱਲ ਅਤੇ ਪੇਚਕਸ ਚਾਹੀਦਾ ਹੈ।   See hint