Тест 1Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Mon Jul 15, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. еден
2. jас и ти
я ты   See hint
3. еден, два, три
, два, тры   See hint
4. Детето сака какао и сок од јаболко.
Дзіця любіць какаву і яблычны ,   See hint
5. Садовите се извалкани.
Посуд ,   See hint
6. Би сакал / сакала кон аеродромот.
трэба ў аэрапорт.   See hint
7. Сакаш ли свинско месо?
Ты любіш ,   See hint
8. Каде е автобуската станица?
Дзе знаходзіцца прыпынак?   See hint
9. Каде е замокот?
знаходзіцца замак?   See hint
10. Земи крема за сончање со себе.
сонцаахоўны крэм.   See hint