Тест 1Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Wed May 22, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. jас и ти
мен және   See hint
2. еден, два, три
Бір, , үш   See hint
3. Детето сака какао и сок од јаболко.
какао мен алма шырынын жақсы көреді.   See hint
4. Садовите се извалкани.
кір.   See hint
5. Би сакал / сакала кон аеродромот.
Маған әуежайға бару ,   See hint
6. Сакаш ли свинско месо?
Шошқа етін ұнатасың ,   See hint
7. Каде е автобуската станица?
аялдамасы қайда?   See hint
8. Каде е замокот?
қай жерде?   See hint
9. Земи крема за сончање со себе.
қорғайтын кремді ал.   See hint
10. Ми треба една дупчалка и еден штрафцигер.
Маған бұрғы бұрауыш керек.   See hint