Тест 1Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Sun Jun 16, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. jас и ти
y tú   See hint
2. еден, два, три
uno, , tres   See hint
3. Детето сака какао и сок од јаболко.
niño / A la niña le gustan el cacao y el zumo de manzana.   See hint
4. Садовите се извалкани.
La vajilla sucia.   See hint
5. Би сакал / сакала кон аеродромот.
gustaría ir al aeropuerto.   See hint
6. Сакаш ли свинско месо?
¿Te la carne de cerdo?   See hint
7. Каде е автобуската станица?
¿Dónde está la del autobús?   See hint
8. Каде е замокот?
¿Dónde está el ,   See hint
9. Земи крема за сончање со себе.
Lleva crema contigo .   See hint
10. Ми треба една дупчалка и еден штрафцигер.
necesito un taladro y un destornillador.   See hint