Lojëra

Numri i imazheve : 2 Numri i opsioneve : 3 Koha në sekonda : 6 Gjuhët e shfaqura : Shfaq të dyja gjuhët

0

0

Mësoni përmendësh imazhet!
Çfarë mungon?
ndaloj
Portieri arriti të ndalonte topin.
предпазвам
Вратарят успя да предпази топката.
ligjëroj
Shumë besojnë se kanabisi duhet të ligjërohet.
легализирам
Много вярват, че конопът трябва да бъде легализиран.
qaj
Fëmija është duke qarë dhe qëngjellur.
оплаквам се
Детето плаче и се оплаква.