Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Mon Feb 26, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
и ти   See hint
2. njё, dy, tre
едно, , три   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
обича какао и ябълков сок.   See hint
4. Enёt janë të palara.
Съдовете мръсни.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Бих / искала да отида на летището.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
Обичаш ли свинско ,   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
Къде е спирка?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
Къде е ,   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Вземи крем слънце.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
Трябват ми дрелка отвертка.   See hint