Shqip » Rumanisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [cincizeci şi unu]

A face comisioane

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [cincizeci şi unu]

A face comisioane

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipromână
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Vr--- s- m--- l- b---------.
Dua tё shkoj nё librari. Vr--- s- m--- l- l-------.
Dua tё shkoj te kioska. Vr--- s- m--- l- c-----.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Vr--- s- î------- o c----.
Dua tё blej njё libёr. Vr--- s- c----- o c----.
Dua tё blej njё gazetё. Vr--- s- c----- u- z---.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Vr--- s- m--- l- b--------- c- s- î------- o c----.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Vr--- s- m--- l- l------- c- s- c----- o c----.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Vr--- s- m--- l- c----- c- s- c----- u- z---.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Vr--- s- m--- l- o-------.
Dua tё shkoj nё supermarket. Vr--- s- m--- l- s----------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Vr--- s- m--- l- b-----.
   
Dua tё blej syze. Vr--- s- c----- o p------ d- o-------.
Dua tё blej fruta dhe perime. Vr--- s- c----- f----- ş- l-----.
Dua tё blej simite dhe bukё. Vr--- s- c----- c----- ş- p----.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Vr--- s- m--- l- o------- c- s- î-- c----- o p------ d- o-------.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Vr-- s- m--- l- s---------- c- s- c----- f----- ş- l-----.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Vr-- s- m--- l- b----- s- c----- c----- ş- p----.