Shqip » Rumanisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [şaizeci şi opt]

mare – mic

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [şaizeci şi opt]

mare – mic

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipromână
i madh dhe i vogёl ma-- ş- m-c
Elefanti ёshtё i madh. El------- e--- m---.
Miu ёshtё i vogёl. Şo------- e--- m--.
   
i errёt dhe i çelёt în------- ş- l-----s
Nata ёshtё e errёt. No----- e--- î---------.
Dita ёshtё me dritё. Zi-- e--- l--------.
   
i vjetёr dhe i ri bă---- ş- t---r
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. Bu----- n----- e--- f----- b-----.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. În u--- c- 70 d- a-- e-- î--- t----.
   
i bukur dhe i shёmtuar fr---- ş- u--t
Flutura ёshtё e bukur. Fl------- e--- f-----.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. Pă-------- e--- u---.
   
i trashё dhe i hollё gr-- ş- s--b
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. O f----- l- 100 d- k-------- e--- g----.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. Un b----- l- 50 d- k-------- e--- s---.
   
i shtrenjtё dhe i lirё sc--- ş- i----n
Makina ёshtё e shtrenjtё. Ma---- e--- s-----.
Gazeta ёshtё e lirё. Zi---- e--- i-----.