Shqip » Danisht   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [fyrre]

Spørge efter vej

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [fyrre]

Spørge efter vej

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipdansk
Mё falni! Un------!
A mund tё mё ndihmoni? Ka- d- h----- m--?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? Hv-- e- d-- e- g-- r---------?
   
Ecni majtas, nё qoshe. Gå t-- v------ v-- h-----t
Ecni pastaj pak drejt. Så s--- d- g- e- g--- s----- l-----.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. Så s--- d- g- h------- m---- t-- h----.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. Du k-- o--- t--- b-----.
Mund tё merrni dhe tramvajin. Du k-- o--- t--- s---------.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. Du k-- o--- b--- k--- e---- m--.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? Hv----- k----- j-- t-- f---------------?
Kaloni urёn! Gå o--- b----!
Kaloni tunelin! Kø- g----- t--------!
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. Kø- t-- d-- t----- l-------.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. Dr-- t-- h---- a- d-- f----- g--e
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. Så s--- d- k--- l--- u- v-- n---- k----.
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? Un------- h------ k----- j-- t-- l---------?
Mё mirё merrni metronё. De- e- n------ a- t--- m------.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. Du s--- b--- k--- t-- e------------.