Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Sat Apr 13, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
jeg du   See hint
2. njё, dy, tre
en, , tre   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
Barnet kan kakao og æblemost.   See hint
4. Enёt janë të palara.
Servicet beskidt.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Jeg til lufthavnen.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
du lide svinekød?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
Hvor busstoppestedet?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
Hvor slottet?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Tag med.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
Jeg har for et bor og en skruetrækker.   See hint