Shqip » Japonisht   Mohore 1


64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

64 [六十四]
64 [Rokujūshi]

否定形 1
hitei katachi 1

64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

64 [六十四]
64 [Rokujūshi]

否定形 1
hitei katachi 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip日本語
Nuk e kuptoj fjalёn. その----------
s--- t---- g- w----------.
Nuk e kuptoj fjalinё. その----------
s--- b----- g- w----------.
Nuk e kuptoj kuptimin. その----------
s--- i-- g- w----------.
   
mёsuesi 男性--
d----- k----i
A e kuptoni mёsuesin? 先生----------------
s----- n- i--- i-- k--- g- w--------- k-?
Po, e kuptoj mirё. ええ---------
e e- y--- w---------.
   
mёsuesja 女性--
j---- k----i
A e kuptoni mёsuesen? 先生----------------
s----- n- i--- i-- k--- g- w--------- k-?
Po, e kuptoj mirё. ええ---------
e e- y--- w---------.
   
njerёzit 人々
h------o
A i kuptoni njerёzit? 人々-------------
h------- n- i- k--- g- w--------- k-?
Jo, nuk i kuptoj dhe aq mirё. いい--------------
Ī-- a---- y--- w----------.
   
shoqja ガー-----
g---------o
A ke shoqe? ガー-----------
g---------- w- i---- k-?
Po, kam. ええ-----
e e- i----.
   
e bija / vajza
m----e
A keni vajzё? あな-----------
a---- n- m--------- w- i---- k-?
Jo, s’ kam. いい-------
Ī-- i-----.