Shqip » Finlandisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [kuusi]

Lukea ja kirjoittaa

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [kuusi]

Lukea ja kirjoittaa

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipsuomi
Unё lexoj. Mi-- l---.
Unё lexoj njё shkronjё. Mi-- l--- y---- k--------.
Unё lexoj njё fjalё. Mi-- l--- y---- s----.
   
Unё lexoj njё fjali. Mi-- l--- y---- l------.
Une lexoj njё letёr. Mi-- l--- y---- k------.
Une lexoj njё libёr. Mi-- l--- k-----.
   
Unё lexoj. Mi-- l---.
Ti lexon. Si-- l---.
Ai lexon. Hä- l----.
   
Unё shkruaj. Mi-- k--------.
Unё shkruaj njё shkronjё. Mi-- k-------- y---- k--------.
Unё shkruaj njё fjalё. Mi-- k-------- y---- s----.
   
Unё shkruaj njё fjali. Mi-- k-------- y---- l------.
Unё shkruaj njё letёr. Mi-- k-------- y---- k------.
Unё shkruaj njё libёr. Mi-- k-------- y---- k-----.
   
Unё shkruaj. Mi-- k--------.
Ti shkruan. Si-- k--------.
Ai shkruan. Hä- k---------.