Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Fri Mar 01, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
minä sinä   See hint
2. njё, dy, tre
yksi, , kolme   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
pitää kaakaosta ja omenamehusta.   See hint
4. Enёt janë të palara.
Astiat likaisia.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Tahdon ,   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
Pidätkö ,   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
Missä bussipysäkki?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
Missä linna?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Ota mukaan.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
Tarvitsen poran ruuvimeisselin.   See hint