Shqip » Sllovenisht   Nё kopshtin zoologjik


43 [dyzetёetre]

Nё kopshtin zoologjik

-

43 [triinštirideset]

V živalskem vrtu

43 [dyzetёetre]

Nё kopshtin zoologjik

-

43 [triinštirideset]

V živalskem vrtu

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipslovenščina
Atje ёshtё kopshti zoologjik. Ta- j- ž------- v--.
Atje janё xhirafat. Ta- s- ž-----.
Ku janё arinjtё? Kj- s- m------?
   
Ku janё elefantёt? Kj- s- s----?
Ku janё gjarpёrinjtё? Kj- s- k---?
Ku janё luanёt? Kj- s- l---?
   
Kam njё aparat fotografik. Im-- f---------.
Kam dhe njё kamer filmike. Im-- t--- f------ k-----.
Ku ka njё bateri? Kj- j- b-------?
   
Ku janё pinguinёt? Kj- s- p-------?
Ku janё kangurёt? Kj- s- k--------?
Ku janё rinoceronёt? Kj- s- n-------?
   
Ku ёshtё tualeti? Kj- j- s--------?
Atje ёshtё njё kafe. Ta- j- (e--) k------.
Atje ёshtё njё restorant. Ta- j- (e--) r-----------.
   
Ku janё devetё? Kj- s- k-----?
Ku janё gorillat dhe zebrat? Kj- s- g----- i- z----?
Ku janё tigrat dhe krokodilët? Kj- s- t---- i- k--------?