Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Tue Mar 05, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
jaz ti   See hint
2. njё, dy, tre
ena, , tri   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
Otroci imajo kakav in jabolčni sok.   See hint
4. Enёt janë të palara.
Posoda umazana.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Rad šel / Rada šla na letališče.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
Bi rad(a) ,   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
Kje avtobusna postaja?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
Kje grad?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Vzemi s kremo za sončenje.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
Potrebujem vrtalnik izvijač.   See hint