Shqip » Sllovenisht   E shkuara 1


81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [enainosemdeset]

Preteklost 1

81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [enainosemdeset]

Preteklost 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipslovenščina
shkruaj pi---i
Ai shkruajti njё letёr. On j- n------ p----.
Dhe ajo shkruajti njё kartolinё. In o-- j- n------- r----------.
   
lexoj br--i
Ai lexoi njё revistё. On j- b--- r-----.
Dhe ajo lexoi njё libёr. In o-- j- b---- k-----.
   
marr vz--i
Ai mori njё cigare. Vz-- j- e-- c-------.
Ajo mori njё copё çokollatё. Vz--- j- e- k----- č-------.
   
Ai nuk ishte besnik, por ajo ishte besnike. On j- b-- n------- o-- p- z-----.
Ai ishte dembel, por ajo ishte e zellshme. On j- b-- l--- o-- p- m-------.
Ai ishte i varfёr, por ajo ishte e pasur. On j- b-- r----- o-- p- b-----.
   
Ai s’kishte lekё, por borxhe. On n- i--- d------- p-- p- d------.
Ai s’kishte fat, por vetёm tersllёk. On n- i--- s----- p-- p- s----.
Ai s’kishte sukses, por dёshtim. On n- b-- u------- p-- p- j- b-- n--------.
   
Ai nuk ishte i kёnaqur, por i pakёnaqur. On n- b-- z---------- p-- p- j- b-- n-----------.
Ai nuk ishte i lumtur, por i trishtuar. On n- b-- s------ p-- p- j- b-- n-------.
Ai nuk ishte simpatik, por ishte antipatik. On n- b-- s---------- p-- p- j- b-- a----------.