Shqip » Punjabi   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [ਛੇ]
6 [Chē]

ਪੜ੍ਹਨਾ ਅਤੇ ਲਿਖਣਾ
paṛhanā atē likhaṇā

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [ਛੇ]
6 [Chē]

ਪੜ੍ਹਨਾ ਅਤੇ ਲਿਖਣਾ
paṛhanā atē likhaṇā

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipਪੰਜਾਬੀ
Unё lexoj. ਮੈ- ਪ----- / ਪ----- ਹ---
m--- p------/ p------ h--.
Unё lexoj njё shkronjё. ਮੈ- ਇ-- ਅ--- ਪ----- / ਪ----- ਹ---
M--- i-- a----- p------/ p------ h--.
Unё lexoj njё fjalё. ਮੈ- ਇ-- ਸ਼-- ਪ----- / ਪ----- ਹ---
M--- i-- ś----- p------/ p------ h--.
   
Unё lexoj njё fjali. ਮੈ- ਇ-- ਵ-- ਪ----- / ਪ----- ਹ---
M--- i-- v--- p------/ p------ h--.
Une lexoj njё letёr. ਮੈ- ਪ--- ਪ----- / ਪ----- ਹ---
M--- p----- p------/ p------ h--.
Une lexoj njё libёr. ਮੈ- ਪ---- ਪ----- / ਪ----- ਹ---
M--- p------- p------/ p------ h--.
   
Unё lexoj. ਮੈ- ਪ----- / ਪ----- ਹ---
M--- p------/ p------ h--.
Ti lexon. ਤੂ- ਪ----- / ਪ----- ਹ---
T- p------/ p------ h---.
Ai lexon. ਉਹ ਪ----- ਹ--
U-- p------ h--.
   
Unё shkruaj. ਮੈ- ਲ---- / ਲ---- ਹ---
M--- l------/ l------ h--.
Unё shkruaj njё shkronjё. ਮੈ- ਇ-- ਅ--- ਲ---- / ਲ---- ਹ---
M--- i-- a----- l------/ l------ h--.
Unё shkruaj njё fjalё. ਮੈ- ਇ-- ਸ਼-- ਲ---- / ਲ---- ਹ---
M--- i-- ś----- l------/ l------ h--.
   
Unё shkruaj njё fjali. ਮੈ- ਇ-- ਵ-- ਲ---- / ਲ---- ਹ---
M--- i-- v--- l------/ l------ h--.
Unё shkruaj njё letёr. ਮੈ- ਇ-- ਪ--- ਲ---- / ਲ---- ਹ---
M--- i-- p----- l------/ l------ h--.
Unё shkruaj njё libёr. ਮੈ- ਇ-- ਪ---- ਲ---- / ਲ---- ਹ---
M--- i-- p------- l------/ l------ h--.
   
Unё shkruaj. ਮੈ- ਲ---- / ਲ---- ਹ---
M--- l------/ l------ h--.
Ti shkruan. ਤੂ- ਲ---- / ਲ---- ਹ--
T- l------/ l------ h--.
Ai shkruan. ਉਹ ਲ---- ਹ--
U-- l------ h--.