Shqip » Kinezisht   Dje – sot – nesёr


10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [十]
10 [Shí]

昨天 – 今天 – 明天
zuótiān – jīntiān – míngtiān

10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [十]
10 [Shí]

昨天 – 今天 – 明天
zuótiān – jīntiān – míngtiān

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip中文
Dje ishte e shtunё. 昨天-----
z------ s-- x--------.
Dje isha nё kinema. 我昨-------
W- z------ q- k-- d---------.
Filmi ishte interesant. 电影--- / 有---
D------- h-- y----/ y------.
   
Sot ёshtё e dielё. 今天-----
J------ s-- x---------.
Sot nuk punoj. 今天-----
J------ w- b- g------.
Po rri nё shtёpi. 我呆----
W- d-- z-- j----.
   
Nesёr ёshtё e hёnё. 明天-----
M------- s-- x----- y-.
Nesёr do tё punoj pёrsёri. 明天------
M------- w- h-- y-- g------.
Unё punoj nё zyrё. 我在------
W- z-- b--------- g------.
   
Kush ёshtё ky? 这是-?
Z-- s-- s---?
Ky ёshtё Peteri. 这是---
Z-- s-- b---.
Peteri ёshtё student. 彼得-----
B--- s-- d---------.
   
Kush ёshtё kjo? 这是--?
Z-- s-- s--- a?
Kjo ёshtё Marta. 这是----
Z-- s-- m- ě- t-.
Marta ёshtё sekretare. 马耳------
M- ě- t- s-- n- m----.
   
Petri dhe Marta janё shokё. 彼得--------
B--- h- m- ě- t- s-- p------.
Petri ёshtё shoku i Martёs. 彼得---------
B--- s-- m- ě- t- d- n-- p------.
Marta ёshtё shoqja e Peterit. 马耳---------
M- ě- t- s-- b- t- d- n- p------.