Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Tue Mar 05, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
你   See hint
2. njё, dy, tre
一, 二,   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
小孩 喜欢 喝 热巧克力 和 苹果汁   See hint
4. Enёt janë të palara.
脏 了   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
要 到 飞机场 去   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
你 喜欢 吃 吗 ?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
公共汽车站 在 哪里 ,   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
在 哪里   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
防晒霜 带上   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
需要 一个 钻头 和 螺丝刀   See hint