Shqip » Katalane   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [sis]

Llegir i escriure

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [sis]

Llegir i escriure

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipcatalà
Unё lexoj. (J-) l-------.
Unё lexoj njё shkronjё. (J-) l------- u-- l-----.
Unё lexoj njё fjalё. (J-) l------- u- m-- / u-- p------.
   
Unё lexoj njё fjali. (J-) l------- u-- f----.
Une lexoj njё letёr. (J-) l------- u-- c----.
Une lexoj njё libёr. (J-) l------- u- l-----.
   
Unё lexoj. Jo l-------.
Ti lexon. Tu l--------.
Ai lexon. El- l------.
   
Unё shkruaj. (J-) e-----.
Unё shkruaj njё shkronjё. (J-) e----- u-- l-----.
Unё shkruaj njё fjalё. (J-) e----- u-- p------.
   
Unё shkruaj njё fjali. (J-) e----- u-- f----.
Unё shkruaj njё letёr. (J-) e----- u-- c----.
Unё shkruaj njё libёr. (J-) e----- u- l-----.
   
Unё shkruaj. Jo e-----.
Ti shkruan. Tu e------.
Ai shkruan. El- e-----.