Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Tue Mar 05, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
jo tu   See hint
2. njё, dy, tre
U, , tres   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
Al / A la nena li agrada el cacau i el suc de poma.   See hint
4. Enёt janë të palara.
La vaixella bruta.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
M'agradaria anar l'aeroport.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
T'agrada porc?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
On és parada de l'autobús?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
On el castell?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Emporta’t crema ,   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
un trepant i un tornavís.   See hint