Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Mon Mar 04, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
я і   See hint
2. njё, dy, tre
, два, тры   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
Дзіця любіць какаву і сок.   See hint
4. Enёt janë të palara.
брудны.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Мне трэба ў ,   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
Ты свініну?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
знаходзіцца аўтобусны прыпынак?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
знаходзіцца замак?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Вазьмі сонцаахоўны ,   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
Мне патрэбныя дрыль і ,   See hint