Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Sun Jul 21, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. njё
2. unё dhe ti
es tu   See hint
3. njё, dy, tre
viens, divi,   See hint
4. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
Bērnam garšo un ābolu sula.   See hint
5. Enёt janë të palara.
Trauki netīri.   See hint
6. Dua tё shkoj nё aeroport.
vēlos uz lidostu.   See hint
7. A tё pёlqen mishi i derrit?
Vai tev cūkgaļa?   See hint
8. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
Kur autobusa pietura?   See hint
9. Ku ёshtё kёshtjella?
Kur pils?   See hint
10. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Paņem līdzi krēmu   See hint