Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Tue Mar 05, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
ผมและ / ดิฉันและ คุณ♀   See hint
2. njё, dy, tre
หนึ่ง สาม   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
4. Enёt janë të palara.
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
ผม / ต้องการไปที่สนามบิน   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
คุณ ครับ / คะ?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
ป้ายรถโดยสารอยู่ที่ไหน / คะ?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
ผม / ต้องการสว่านและไขควง   See hint