Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Wed Nov 29, 2023

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
moi toi   See hint
2. njё, dy, tre
un, , trois   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
aime le cacao et le jus de pomme.   See hint
4. Enёt janë të palara.
La est sale.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Je voudrais à l’aéroport.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
Aimes-tu porc ?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
Où est du bus ?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
est le château ?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Amène la solaire.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
J’ai besoin perceuse et d’un tournevis.   See hint