Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Mon Mar 04, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
‫أنا   See hint
2. njё, dy, tre
‫واحد، ثلاثة‬   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
‫الطفل يحب الكاكاو وعصير ,   See hint
4. Enёt janë të palara.
الأطباق متسخة.‬   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
‫أود إلى المطار.‬   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
‫هل تحب الخنزير؟‬   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
‫أين الحافلة؟‬   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
‫أين القصر؟‬   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
‫خذي الواقي من الشمس.‬   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
‫أحتاج إلى وإلى مفك براغي.‬   See hint