Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Tue Mar 05, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
ja ty   See hint
2. njё, dy, tre
jeden, , trzy   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
To lubi kakao i sok jabłkowy. / To chce kakao i sok jabłkowy.   See hint
4. Enёt janë të palara.
Naczynia brudne.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Chciałbym / dostać się na lotnisko.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
wieprzowinę?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
Gdzie jest autobusowy?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
Gdzie zamek?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Zabierz ze krem przeciwsłoneczny.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
wiertarkę i wkrętak.   See hint