Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Tue Mar 05, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
मी तू   See hint
2. njё, dy, tre
एक, दोन,   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
बाळाला कोको सफरचंदाचा रस आवडतो.   See hint
4. Enёt janë të palara.
घाण झाली आहेत.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
मला विमानतळावर जायचे ,   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
डुकराचे मांस आवडते का?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
बस थांबा कुठे ,   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
किल्लेमहाल कुठे ,   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
बरोबर सनस्क्रीन लोशन ,   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
मला एक ड्रिल स्क्रू ड्राइव्हर पाहिजे.   See hint