Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Fri Mar 01, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
I you   See hint
2. njё, dy, tre
one, , three   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
The child cocoa and apple juice.   See hint
4. Enёt janë të palara.
The are dirty.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
would like to go to the airport.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
Do you pork?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
is the bus stop?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
Where the castle?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Take some lotion with you.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
need a drill and a screwdriver.   See hint