Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Sat Apr 13, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
እና አንተ/ቺ   See hint
2. njё, dy, tre
ሁለት ፤ሶስት   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
ልጁ ኮካ እና የፖም ይወዳል።   See hint
4. Enёt janë të palara.
መመገቢያ እቃው ቆሻሻ   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
አየር ማረፊያ መሄድ እፈልጋለው።   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
ስጋ ትወዳለህ/ ጃለሽ?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
የአውቶቢስ ፌርማታው የት ,   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
የት ነው?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
መከላከያ ክሬም ይዘህ/ሽ ና/ነይ።   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
መብሻ ብሎን መፍቻ እፈልጋለው።   See hint