Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Fri Dec 08, 2023

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
‫אני / ה‬   See hint
2. njё, dy, tre
‫אחת, , שלוש‬   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
‫הילד אוהב שוקו ומיץ ,   See hint
4. Enёt janë të palara.
מלוכלכים.‬   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
‫אני / ה להגיע לשדה התעופה.‬   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
‫את / אוהב / ת בשר חזיר?‬   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
‫היכן נמצאת תחנת ,   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
‫היכן ,   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
‫קח / קרם שיזוף.‬   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
‫אני / ה מקדחה ומברג.‬   See hint