Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Wed Feb 21, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
я ти   See hint
2. njё, dy, tre
один, два,   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
Дитина любить какао і сік.   See hint
4. Enёt janë të palara.
Посуд ,   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Я би / хотіла б до аеропорту.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
Ти любиш ,   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
автобусна зупинка?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
Де замок?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Візьми крем сонця.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
Мені потрібні і викрутка.   See hint