Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Tue Mar 05, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
당신   See hint
2. njё, dy, tre
하나, , 셋   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
아이가 코코아와 좋아해요.   See hint
4. Enёt janë të palara.
더러워요.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
공항에 가고 ,   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
좋아해요?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
버스 정류장이 ,   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
어디예요?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
선탠 로션을 가세요.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
저는 드릴과 드라이버가 ,   See hint