Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Wed Nov 29, 2023

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
ja ty   See hint
2. njё, dy, tre
jeden, , tri   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
Dieťa má kakao a jablkovú šťavu.   See hint
4. Enёt janë të palara.
Riad špinavý.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Chcel by ísť na letisko.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
Máš rád bravčové mäso?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
je autobusová zastávka?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
Kde zámok?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Zober so krém na opaľovanie.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
vrták a skrutkovač.   See hint