Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Sat Dec 02, 2023

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
tu   See hint
2. njё, dy, tre
vienas, , trys   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
Vaikas mėgsta ir obuolių sultis.   See hint
4. Enёt janë të palara.
(yra) nešvarūs.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
(Aš) noriu į oro uostą.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
Ar mėgsti ,   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
Kur autobusų stotelė?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
Kur pilis?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
kremą nuo saulės.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
Man reikia ir atsuktuvo.   See hint