Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Tue Mar 05, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
и ти   See hint
2. njё, dy, tre
еден, два,   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
Детето сака какао сок од јаболко.   See hint
4. Enёt janë të palara.
Садовите се ,   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Би / сакала кон аеродромот.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
Сакаш ли месо?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
Каде е автобуската ,   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
е замокот?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
крема за сончање со себе.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
Ми една дупчалка и еден штрафцигер.   See hint